Ümraniyeli Öğrenciler Kayık Dünya Oyunu’nu İzledi

Tarih : 18 Şubat 2020
Ümraniyeli Öğrenciler Kayık Dünya Oyunu'nu İzlediÜmraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kültür-Sanat Okulda Başlar programında “Kayık Dünya” adlı tiyatro oyununu izledi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programlarına katılan öğrenciler hem sosyalleşme hem de farklı alanlarda bilgi sahibi olma fırsatı buluyor.

Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen ve izleyenlerden büyük alkış alan “Kayık Dünya” adlı oyun, bu sefer de Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri için sahnelendi.

İki saat süren iki perdelik oyunda geçimlerini İstanbul sokaklarında kâğıt toplayarak sağlayan Zafer ve Bülent’in hikâyesi anlatıldı.

Başrollerini Burak Aydın ve Barış Can Çelik’in paylaştığı oyun Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden büyük alkış aldı.