Ümraniyeli Öğrenciler Botanik Bahçesinde Keşfe Çıktı

Tarih : 03 Mayıs 2019
Ümraniyeli Öğrenciler Botanik Bahçesinde Keşfe ÇıktıÜmraniyeli öğrenciler; Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin verdiği, çevre bilinci ve geri dönüşüm eğitiminin ardından Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ni gezdiler.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki öğrencilere geri dönüşüm eğitimi vermeye devam ediyor. Bu kapsamda gençler; Ümraniye Çiğdem Evi’nde verilen geri dönüşüm eğitiminin ardından, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’nde mini bir doğa gezisi yaptılar.

Gençlerin doğayla iç içe olması ve çevreye karşı daha duyarlı bireylerin yetişmesi amacıyla; Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler; ilçedeki gençlere ve çocuklara belirli aralıklarla eğitim vermeye devam edecek.