ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYELİ GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Tarih : 21 Nisan 2021
ÜMRANİYELİ GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARIÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’ndan 5 sporcumuz direkt Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanırken; 3 sporcumuz da seçmeler sonucuna göre Türkiye’yi, Avrupa Şampiyonaları’nda en iyi şekilde temsil edip, Bayrağımızı göndere çekmek için kıyasıya mücadele edecek.

Güreşçilerimizden İrem Akalın (42kg), Tekirdağ Çorlu'da düzenlenen U15 Küçük Yıldız Bayanlarda şampiyon olup, 27 - 30 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofia kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Büyük Yıldız Bayanlarda ise; güreşçilerimizden Sevim Akbaş (49 kg), Tuba Demir (53 kg) şampiyon olup, 14 - 20 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’ın Samokov kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Ayrıca; Dilan Tan (49 kg), Şevval Çayır (46 kg) 21 - 23 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Zafer Turnuvası’nda şampiyon olmaları durumunda Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacaklar.

Genç Bayanlarda da; güreşçilerimizden Emine Çakmak (53 kg), Melisa Sarıtaç (76 kg) direk Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanırken, Zerda Demir’de (50 kg) İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda en iyi dereceyi yapması halinde 28 Haziran- 04 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın Dortmund kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.

FOTO GALERİ