ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Çocukların Başkan İsmet Yıldırım’la Havuz Keyfi

Tarih : 30 Temmuz 2019
 Ümraniyeli Çocukların Başkan İsmet Yıldırım'la Havuz KeyfiYüzme bilmeyen ve tatile gidemeyen çocukların yaz tatilini keyifli geçirmesi için 4 hafta boyunca ilçedeki 13 okulda yaklaşık 6 bine yakın öğrenciye verilen yaz yüzme kursları sona erdi. Renkli görüntülerin yaşandığı kapanış töreninde hünerlerini sergileyen çocuklara Başkan İsmet Yıldırım da eşlik ederek onların heyecanına ortak oldu.

Yüzme bilmeyen ve tatile gidemeyen çocukların yaz tatilini keyifli geçirmesi için 4 hafta boyunca ilçedeki 13 okulda yaklaşık 6 bine yakın öğrenciye verilen yaz yüzme kursları sona erdi. Renkli görüntülerin yaşandığı kapanış töreninde hünerlerini sergileyen çocuklara Başkan İsmet Yıldırım da eşlik ederek onların heyecanına ortak oldu.

Çocukların zararlı alışkanlıklardan korunmalarına yardımcı olmak, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla özel portatif havuzlar hazırlayan Ümraniye Belediyesi, 4 hafta boyunca uzman eğitmenler eşliğinde öğrencilere yüzme eğitimi verdi. Eğitimlerin sona ermesinin ardından Şehit Askeri Çoban İlkokulunda kapanış töreni düzenlendi. Kapanış törenine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Program Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımı gösterisiyle başladı.

Törende Renkli Görüntüler Yaşandı

Başkan İsmet Yıldırım, çocuklarla havuza girerek kulaç attı ve eğlencelerine ortak oldu. Çocuklar ise Başkan İsmet Yıldırım’a, yaz tatillerini eğlenceli geçirmelerini sağladığı için teşekkür etti.

Yaz yüzme kursları kapanış töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım, “Çocuklarımızın daha sağlıklı büyümeleri ve spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için düzenlediğimiz yüzme kurslarımızın kapanış programına hepiniz hoş geldiniz. Yaklaşık 4 haftadır çocuklarımıza profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzmeyi öğrettik. Umarım bu etkinliğimiz çocuklarımız için yararlı olmuştur. Çocuklarımızı önemsiyoruz ve biliyoruz ki, onların eğitimi için yapılan yatırım aslında geleceğe yapılan yatırımdır. Bu bilinçle amacımız sizleri, millî ve manevi değerleriyle kuşanan, teknolojiye yön verebilen, donanımlı, okuyan, araştıran ve dünya gençleriyle yarışan güçlü bireyler hâline getirmektir” dedi.

Çocuklara nasihatlerde bulunan Başkan Yıldırım, “Yaz tatilinizin kalan kısmını da çok iyi şekilde değerlendirmenizi öneririm. Bol bol kitap okuyun. Üzerinizdeki yorgunluğu iyi dinlenerek atın ve tatil bittiğinde de yenilenmiş olarak okulunuza başlayın.  Çocuklar anne ve babalarınız kadar öğretmenlerinizin de sözünü iyi dinleyin. Çünkü onlar da en az anne ve babalarınız kadar sizlerin mutlu olması için çaba gösteriyor. İnşallah siz de derslerinize çalışarak, iyi yerlere gelerek onların bu çabalarına en güzel cevabı vermiş olacaksınız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Gününüz mübarek, geleceğiniz aydınlık olsun. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” diyerek konuşmasını bitirdi.

FOTO GALERİ