ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARA BAYRAM ERKEN GELDİ

Tarih : 14 Temmuz 2021
ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARA BAYRAM ERKEN GELDİÜmraniyeli ihtiyaç sahibi çocuklar, Gönülden Gönüle giyim mağazasında bayramlıklarına kavuşuyor. Mağazaya aileleriyle birlikte gelen çocuklar diledikleri gibi alışveriş yapıp, bayrama hazırlanıyor.

Gönülden Gönüle mağazası geçtiğimiz yıl Necip Fazıl Mahallesi’nde vatandaşların hizmetine açıldı.  Yetişkin, çocuk ve bebek gruplarında giyim ürünleri ve ayakkabının yer aldığı mağazada, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde kaydı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar kendilerine verilen Sosyal Destek Kart’la alışveriş yapabiliyor. Mağaza hafta içi her gün 09.30 ila 16.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Gönülden Gönüle mağazasında yoğunluk yaşanmaya başladı. Aileler çocuklarıyla birlikte mağazaya gelerek gönüllerince alışveriş yapıyor.

Yavrularımızın yüzünü güldürebiliyorsak, ne mutlu bizlere”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Yine bir bayrama daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. İnancımız, paylaşmayı ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi emrediyor. Biz de hizmetlerimizi bu doğrultuda yapma gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız giyim mağazamızda başta çocuklarımız olmak üzere, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Bayram öncesi yavrularımız Gönülden Gönüle mağazasına gelerek bayramlıklarına kavuşuyor. Yavrularımızın yüzünü güldürebiliyorsak, ne mutlu bizlere. Şimdiden tüm Ümraniyeli komşularımın Kurban Bayramı’nı kutlarım. Allah, sağlık ve mutlulukla nice bayramlar nasip etsin hepimize” dedi.  

FOTO GALERİ