ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR TİYATRO OYUNLARINDA YARIYIL TATİLİNİN TADINI ÇIKARIYOR

Tarih : 04 Şubat 2021
ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR TİYATRO OYUNLARINDA YARIYIL TATİLİNİN TADINI ÇIKARIYORÜmraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan yarıyıl etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Ümraniyeli çocuklar sahnelenen oyunlarda keyifli vakit geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan yarıyıl etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Ümraniyeli çocuklar sahnelenen oyunlarda keyifli vakit geçiriyor.

Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Ümraniye Belediyesi tarafından çocuklar için bir yarıyıl programı hazırlandı. Koronavirüs tedbirlerinden dolayı, çocukların sokağa çıkma zamanı olan 13.00-16.00 saatleri arasında oynan oyunlar, çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlikler, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak;  Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

Etkinliğin ilk iki gününde sahnelenen “Tabletler Havaya Çocuklar Doğaya” ve “Çocuklarda Kitap Sevgisi” adlı oyunlar minik sanatseverlerden büyük alkış aldı. 5-12 yaş grubu için ücretsiz olarak sahnelenen oyunlar, 12.02.2021 tarihine kadar devam edecek.

Yarıyıl etkinliklerinin detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Etkinlik Takvimi

FOTO GALERİ