Ümraniyeli Çocuklar Hafta Sonu Bol Bol Tiyatro İzledi

Tarih : 17 Aralık 2019
 Ümraniyeli Çocuklar Hafta Sonu Bol Bol Tiyatro İzlediÜmraniye Belediyesi tarafından her hafta sonu çocuklar için sergilenen tiyatro oyunları, bu hafta sonu da farklı merkezlerde çocuklarla buluştu.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından her hafta sonu çocuklar için düzenlenen çocuk tiyatroları, bu hafta sonu da farklı merkezlerde sergilendi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Orman Hayatı” adlı tiyatro oyunu, Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde “Aleko” adlı tiyatro oyunu, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde “Devr-i Âlem” adlı tiyatro oyunu çocuklarla buluştu. Oyunları izlemeye gelen çocuklar keyifli bir hafta sonu geçirdi.