Ümraniyeli Çocuklar 23 Nisan’da Doya Doya Eğlendi

Tarih : 24 Nisan 2019
Ümraniyeli Çocuklar 23 Nisan'da Doya Doya EğlendiÜmraniye Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 12 farklı etkinlik düzenleyerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda; Ümraniye Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında düzenlendiği etkinliklerde gönüllerince eğlendiler. Necip Fazıl Kültür Merkezi, Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi olmak üzere 4 farklı merkezde çocuklar için tiyatro oyunları ve sahne şovları gerçekleştirildi. Ayrıca çocuklara etkinlikler sırasında; kek, meyve suyu, pamuk şeker ve Osmanlı macunu da ikram edildi.