ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Tarih : 01 Temmuz 2021
ÜMRANİYE'DEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHAÜmraniye Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Sporcusu Ayşa Asya Tuzcuoğulları, Bisikletli Oryantiring Türkiye Şampiyonası’nda 20 Yaş Altı Kategorisi’nde orta mesafede şampiyon oldu.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü gün geçtikçe yeni başarılar kazanıyor. Nisan 2019’dan bu yana spora yapılan önemli yatırımların karşılığını almaya devam eden Ümraniye Belediyesi, Aksaray’dan gelen haberle büyük bir gurur yaşadı. 28-29 Haziran’da düzenlenen Bisikletli Oryantiring Türkiye Şampiyonası’nda orta mesafede mücadele eden Ayşa Asya Tuzcuoğulları, 20 Yaş Altı Kategorisi’nde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı kategoride yarışan, Ümraniye Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Sporcusu olan Altar Ilgaz Tuzcuoğulları da 18 Yaş Altı Kategorisi’nde orta mesafede Türkiye 4.sü oldu.

Bisikletli Oryantiring Türkiye Şampiyonası’nın 2. gün yarışlarında uzun mesafede 20 Yaş Altı Kategorisi’nde de yarışan Ayşa Asya Tuzcuoğulları 2. oldu. Uzun mesafede 18 Yaş Altı Kategorisi’nde de Altar Ilgaz Tuzcuoğulları 2.lik derecesi elde etti.

FOTO GALERİ