ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Yol Bakım Onarım ve Altyapı Seferberliği

Tarih : 07 Temmuz 2020
Ümraniye'de Yol Bakım Onarım ve Altyapı SeferberliğiÜmraniye Belediyesi ilçenin genelinde uygulamaya koyduğu bir çalışma ile mahallelerde yol bakım ve alt yapı seferberliği başlattı. Pilot uygulamanın yapıldığı ilk mahallelerden biri olan Yamanevler Mahallesi’nde 30’ar kişilik altı ekip aynı anda çalışmalara başladı

 

Ümraniye Belediyesi ilçenin genelinde uygulamaya koyduğu bir çalışma ile mahallelerde yol bakım ve alt yapı seferberliği başlattı. Pilot uygulamanın yapıldığı ilk mahallelerden biri olan Yamanevler Mahallesi’nde 30’ar kişilik altı ekip aynı anda çalışmalara başladı.

Ümraniye Belediyesi ilçe genelinde mahallelerin çehresini değiştirecek örnek bir çalışma başlattı. Ümraniye’deki 37 mahallede bir inceleme yapan ekipler, mahallelerin yol, kaldırım ve altyapı sorunlarını tek tek tespit etti. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ulaştırma ve altyapı ekipleri, mahallelerde çalışma başlattı. Bu çalışmanın ilki Yamanevler Mahallesi’nde başlarken, mahallede bulunan yol ve kaldırım sorunları ile diğer alt yapı sorunları ekipler tarafından tek tek giderildi. Yamanevler Mahallesi’nden başlayan çalışmalar önümüzdeki günlerde Ümraniye’deki tüm mahallelerde gerçekleştirilecek.

Ümraniye Belediyesi’nde görev yapan İnşaat Mühendisi Kasım Altunbey, “Ümraniye genelinde başlatmış olduğumuz bakım onarım çalışmalarına pilot mahalle olarak Yamanevler Mahallesi’nden başladık. Şuan da bu mahallede altı ekiple birlikte çalışmaktayız. Çalışmalarımız aynı anda farklı sokaklarda sürüyor. Bir taraftan kaldırım, bir taraftan asfaltlama bir taraftan da altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı Yamanevler Mahalle’mizde tamamladıktan sonra diğer mahallelerimizde de aynı şekilde sürdüreceğiz” dedi.

FOTO GALERİ