ÜMRANİYE’DE YAZ AKŞAMLARI “BİR BAŞKA”

Tarih : 09 Eylül 2021
ÜMRANİYE'DE YAZ AKŞAMLARI “BİR BAŞKA”Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Yazfest 2021, Derya Uluğ konseriyle başladı. 12 Eylül’e kadar sürecek olan etkinlik ilk gününde Ümraniyelilerden büyük ilgi gördü.

Yazfest 2021 Coşkuyla Başladı

Ümraniye Belediyesi’nin ilgiyle takip edilen kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor.  Halk konserleri, açık hava tiyatroları, DJ performansı, Bando Bando Ritim Gösterisi ve halk oyunları gibi etkinliklerin yer aldığı Yazfest 2021 başladı.

Ümraniye Millet Bahçesi’nde bu yıl ilk kez düzenlenen Yazfest 2021’in ilk konserini Derya Uluğ verdi. Etkinlik alanında toplanan binlerce Ümraniyeli, Uluğ’un birbirinden güzel şarkılarına eşlik ederek, yaz akşamının tadını çıkardı. Ünlü radyo programcısı Afrikalı Ali’nin sunduğu programda konserin yanı sıra, halk oyunu gösterisi de yapıldı. Ayrıca Kaan Gökman da DJ performansı sergiledi.

“Sizler için böyle güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz”

Yazfest 2021’e Başkan İsmet Yıldırım da katıldı. Şarkıcı Derya Uluğ’a plaket takdim eden Başkan Yıldırım, “Bu tür etkinlikler Ümraniye’mize değer katıyor. Ümraniye Belediyesi olarak sizler için böyle güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz. Yazfest 2021, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla beş gün boyunca sürecek. Hepinize etkinliğimize katılıp, bizimle bu güzel atmosferi paylaştığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Yazfest 2021’de 9 Eylül’de Serkan Kaya, 10 Eylül’de Murat Dalkılıç, 11 Eylül’de Ekin Uzunlar, 12 Eylül’de ise Demet Akalın ve Hande Yener sahne alacak.

Servisle Ulaşım İmkânı

Koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen Yazfest 2021’e katılmak isteyenlere servis hizmeti de veriliyor. Dileyen vatandaşlar Haldun Alagaş Spor Kompleksi önünden 18.00/18.30/19.00/19.30 saatlerinde kalkan servisleri kullanarak etkinlik alanına ulaşabilirler. Program sonunda da tekrar Haldun Alagaş Spor Kompleksi’ne dönmek isteyen vatandaşlar, 22.00/22.30/23.00/23.30 saatlerinde Ümraniye Millet Bahçesi’nden kalkan servisleri kullanabilirler.