ÜMRANİYE’DE YAZ AKŞAMI SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 13 Eylül 2022
ÜMRANİYE'DE YAZ AKŞAMI SOHBETLERİ DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi tarafından belediye şehir meydanında ‘Yaz Akşamı Sohbetleri’ etkinlikleri devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu haftaki geceye Gazeteci Ersin Çelik, Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan ve Gazeteci Yazar Serkan Fıçıcı konuk oldu.

‘İletişim, Etkileşim ve Sosyal Medya’ teması ile düzenlenen etkinlik Gazeteci Ersin Çelik, Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan ve Gazeteci Yazar Serkan Fıçıcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak katılan konuklar, kendi alanları ile ilgili yaptıkları sohbette iletişimin, etkileşimin ve sosyal medyanın günümüz de çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ettiler. Vatandaşlar, Gazeteci Ersin Çelik, Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan ve Gazeteci Yazar Serkan Fıçıcı’nın sohbetini ilgi ile takip etti.