Ümraniye’de Yaralı Kartal Tedavi Altına Alındı

Tarih : 06 Mayıs 2019
Ümraniye'de Yaralı Kartal Tedavi Altına AlındıÜmraniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri; duyarlı bir vatandaşın ihbarı üzerine ormanlık alanda yaralanan kartalı bakım ve rehabilitasyon merkezine götürerek, tedavi altına aldı.

Ümraniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri; duyarlı bir vatandaşın ihbarı üzerine, ormanlık alanda yaralanan kartalı bakım ve rehabilitasyon merkezine götürerek, tedavi altına aldı.

Ümraniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri; duyarlı vatandaşlarımız tarafından yapılan ihbarları değerlendirerek yaralı hayvanların yardımına koşuyor. Bu kapsamda duyarlı bir vatandaşın dikkatiyle ormanlık alanda yaralanan kartal için veteriner ekipleri devreye girdi. Ekipler; yaralı kartalı rehabilitasyon merkezine götürerek tedavi altına aldı. Bakım ve rehabilitasyon sürecinin ardından kartal yeniden doğaya salınacak.