ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE “TÜRKİYE’NİN 2023 STRATEJİK VİZYONU” PANELİ DÜZENLENDİ

Tarih : 24 Şubat 2021
ÜMRANİYE'DE “TÜRKİYE'NİN 2023 STRATEJİK VİZYONU” PANELİ DÜZENLENDİÜmraniye Belediyesi, düzenlediği konferanslar, tarih sohbetleri ve paneller ile Ümraniyelileri birbirinden değerli konuklarla buluşturmaya devam ediyor. “Türkiye’nin 2023 Stratejik Vizyonu”nun konuşulduğu, Gazateci- Yazar Sevil Nuriyeva ve Sosyolog- Yazar Erol Erdoğan’ın ağırlandığı panel büyük ilgi görürken, sosyal medyadan da canlı olarak yayınlandı.

Ümraniye Belediyesi, düzenlediği konferanslar, tarih sohbetleri ve paneller ile Ümraniyelileri birbirinden değerli konuklarla buluşturmaya devam ediyor. “Türkiye’nin 2023 Stratejik Vizyonu”nun konuşulduğu, Gazateci- Yazar Sevil Nuriyeva ve Sosyolog- Yazar Erol Erdoğan’ın ağırlandığı panel büyük ilgi görürken, sosyal medyadan da canlı olarak yayınlandı.

Kültür ve Sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Cemil Meriç Gençlik ve Kültür Merkezi’nde Betül Soysal Bozdoğan’ın moderatörlüğü’nde Gazateci- Yazar Sevil Nuriyeva ve Sosyolog-Yazar Erol Erdoğan ağırlandı. “Türkiye’nin 2023 Stratejik Vizyonu”nun konuşulduğu panelde; Dünyayı sarsan küresel salgın Covid- 19 ortamında 2023 hedeflerine azimle koşan Türkiye'nin yeni stratejileri ve çalışmaları ele alındı.

FOTO GALERİ