Ümraniye’de Trafik Haftası Eğitimi Verildi

Tarih : 09 Mayıs 2019
Ümraniye'de Trafik Haftası Eğitimi VerildiTrafik Haftası dolayısıyla Ümraniye Belediyesi tarafından öğrencilere Trafik Eğitim Parkı’nda trafik eğitimi verildi.

Trafik Haftası dolayısıyla Ümraniye Belediyesi tarafından öğrencilere Trafik Eğitim Parkı’nda trafik eğitimi verildi.

Düzenlenen eğitim programına Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir’in yanı sıra; Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Özdil ve Hasan Tahsin İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen eğitimde teorik dersin ardından Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir kısa birer konuşma gerçekleştirerek trafik işaretleri ve trafik kurallarının öneminden bahsettiler. Konuşmaların ardından öğrencilere trafik kurallarını içeren video izletildi ve pratik eğitim verildi.