ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Tenis Dersleri Yeniden Başladı

Tarih : 04 Haziran 2020
Ümraniye'de Tenis Dersleri Yeniden BaşladıÜmraniye’de pandemi sürecinde ara verilen tenis dersleri, çocuklara yönelik kısıtlamaların olmadığı günlerde, gerekli tedbirler alınarak yeniden başladı.

 

Ümraniye’de pandemi sürecinde ara verilen tenis dersleri, çocuklara yönelik kısıtlamaların olmadığı günlerde, gerekli tedbirler alınarak yeniden başladı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki eğitmenler tarafından gerçekleştirilen tenis derslerine, koronavirüs(Covid-19) salgını nedeniyle bir süre ara verilmişti. Normalleşme süreci ile birlikte alınan tedbirlerle dersler yeniden başladı. Uzun bir aradan sonra derse katılan öğrencilerin bir hayli heyecanlı oldukları görüldü.

Ümraniye Hekimbaşı Spor Tesisleri Kapalı Tenis Kortu’nda gerçekleşen derslere katılan öğretmen ve öğrenciler, tesislere gelirken maske takarak geldi. Tesisin girişinde dezenfektan kullanan öğretmen ve öğrenciler daha sonra dersin başlaması ile birlikte maskelerini çıkararak, birebir ya da en fazla iki kişi olmak üzere sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde dersleri işlemeye başladı.

Dersler, çocukların sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı Çarşamba ve Cuma günleri saat 14.30-19.00 saatleri arasında yapılıyor. Dersler sırasında çocukların sağlığı için her türlü tedbir alınıyor. Bir öğrenci dersini bitirip ayrıldıktan sonra bir başka öğrenci derse başlamadan raket, top gibi eğitim materyalleri dezenfekte edilerek sıradaki ders için hazır hale getiriliyor.

FOTO GALERİ