ÜMRANİYE’DE SAĞLIK YATIRIMLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Tarih : 08 Haziran 2021
 ÜMRANİYE'DE SAĞLIK YATIRIMLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİVatandaşların birinci derece sağlık hizmetine daha kolay ulaşabilmesi için hizmete alınan Finanskent Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi mahalle sakinlerine kapılarını açtı.

“Önce Sağlık” diyerek çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni bir aile sağlığı merkezi daha kazandırdı. Modern mimari yapısıyla dikkat çeken Aile Sağlığı Merkezine gelen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Yapımı bir yılda tamamlanan ve 2 kattan oluşan binada; 6 adet muayene odası, 1 adet acil müdahale odası, 1 adet aşı bebek izlem odası ve 1 adet laboratuar yer alıyor.

Hizmete açılan Finanskent Aile Sağlığı Merkezi, bölgenin sağlık alanındaki ihtiyacını karşılayacak.