ÜMRANİYE’DE REGAİP KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Tarih : 19 Şubat 2021
ÜMRANİYE'DE REGAİP KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Müftülüğü’yle müşterek olarak Ihlamurkuyu Merkez Camii’nde, mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandili vesilesiyle bir kandil programı düzenlendi.

Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği programla idrak edildi. Akşam namazının ardından Ihlamurkuyu Merkez Camii’nde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ümraniye Müftülüğü İlahi Korosu tarafından seslendirilen ilahilerin ardından, edilen dualarla program son buldu.

Regaip Kandili Programı, koronavirüs kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi.