ÜMRANİYE’DE MİNİK DOSTLAR YALNIZ DEĞİL

Tarih : 26 Nisan 2021
ÜMRANİYE'DE MİNİK DOSTLAR YALNIZ DEĞİLÜmraniye Belediyesi bünyesinde yer alan Veterinerlik Hizmetleri Birimi Ekipleri, Covid-19 tedbirleri kapsamında 29 Nisan'da başlayıp 17 Mayıs'a kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında da minik dostları unutmadı.

Ümraniye’nin minik sakinleri, sahada tarama yapan ekipler tarafından mamayla besleniyor. Ekipler, hasta ya da yaralı hayvanları tespit ederek, rehabilitasyon merkezine götürüp tedavisini de yapıyor. Rutin taramalar dışında 444 9 822 numaralı Çözüm Merkezi’ne gelen ihbarlar da değerlendiriliyor.
Veterinerlik Hizmetleri Birimi ekiplerinin haftanın 7 günü sahada olduğunu belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Koronavirüs salgını sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan minik dostlarımızı unutmuyoruz. Belediye olarak, her zaman yaptığımız gibi sokağa çıkma yasağında da onları beslemeye devam ediyoruz” dedi.