ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Mini Golf Turnuvası

Tarih : 23 Ekim 2020
Ümraniye'de Mini Golf TurnuvasıÜmraniye Millet Bahçesi’nde yeni yapılan mini golf sahasında ‘Birimler Arası Mini Golf Turnuvası’ heyecanı yaşandı. Ümraniye Belediyesi’nde çalışan personeller arasında düzenlenen turnuva, kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

 

Ümraniye Millet Bahçesi’nde yeni yapılan mini golf sahasında ‘Birimler Arası Mini Golf Turnuvası’ heyecanı yaşandı. Ümraniye Belediyesi’nde çalışan personeller arasında düzenlenen turnuva, kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapılan mini golf sahaları, ilk defa düzenlenen bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Ümraniye Belediyesi’nde çalışan personeller arasında düzenlenen ‘Birimler Arası Mini Golf Turnuvası’ inanılmaz bir mücadeleye sahne oldu. İlk defa golf sporu ile tanışan sporseverler, üç gün boyunca süren turnuvada unutulmaz anlar yaşadı.

Ümraniye’ye golf sahası kazandırdığı için Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür eden Zekeriya Karakurt,  “Çok güzel, çok eğlenceli, çok keyifli bir spor. Böyle aktiviteler çalışanların motivasyonunu son derecede yükseltiyor. Biz de bu turnuvada yer almaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Golf oynamanın çok keyifli olduğunu belirten Suna Eroğlu, “Güzel bir aktivite. Herkese bu deneyimi yaşamasını tavsiye ederim. Sporseverleri millet bahçesindeki golf sahalarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ