Ümraniye’de Kaldırımlar Yenileniyor

Tarih : 09 Temmuz 2019
Ümraniye'de Kaldırımlar YenileniyorÜmraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde başlattığı kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi, yenilediği birçok cadde ve sokak ile ilçenin çehresinde önemli değişikliklere imza atmayı sürdürüyor. Bu bağlamda, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen cadde ve sokakların altyapılarını yenileyerek, yeni bir görünüme kavuşturuyor.

Bu bağlamda Atatürk Mahallesi Çiftlik Sokak’ta kaldırım yenileme çalışması sona ererken, Çamlık Mahallesi Kahraman Sokak, Aşağı Dudullu Mahallesi Galata Sokak ve Saray Mahallesi’nde ise çalışmalar devam ediyor.

Zamanla deformasyona uğrayan kaldırımlar, Ümraniye Belediyesi ekipleri tarafından yenilenerek, daha modern hale getirilmeye devam edecek.