ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de Kaldırım İşgaline Geçit Yok

Tarih : 08 Ekim 2020
Ümraniye'de Kaldırım İşgaline Geçit YokÜmraniye Belediyesi, ilçenin çeşitli cadde ve sokaklarında kaldırımlara taşan işgallerle ilgili mücadelesini sürdürüyor. Ümraniye Belediyesi zabıta ekipleri, kaldırımları işgal eden esnaflara yönelik gün boyunca uygulama yaptı.

 

Ümraniye Belediyesi, ilçenin çeşitli cadde ve sokaklarında kaldırımlara taşan işgallerle ilgili mücadelesini sürdürüyor. Ümraniye Belediyesi zabıta ekipleri, kaldırımları işgal eden esnaflara yönelik gün boyunca uygulama yaptı.

Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yayaların kaldırımdaki rahat yürüme haklarını ihlal eden işgallere yönelik denetimlerini gün boyunca sürdürdü. İlçenin çeşitli cadde ve sokaklarında gün boyunca denetim yapan ekipler, kaldırımları işgal eden esnafları tek tek uyardı. Bu denetimler sırasında daha önce uyarılmasına rağmen kaldırımı işgal etmeye devam esnaflara ise işlem yapıldı. Zabıtanın yaptığı denetimler karşısında memnuniyetlerini ifade eden yayalar, “Bu görüntü yayalar olarak bizi çok rahatsız ediyor. Kaldırımlar öyle bir şekilde işgal ediliyor ki yaşlılarımız, engelli vatandaşlarımız ve bebek arabası ile kaldırımları kullanan annelerimiz zor anlar yaşıyor. Esnafımızın bu konulara daha duyarlı yaklaşmasını ve kaldırımları işgal etmemesini bekliyoruz” dedi.

Gün boyunca kaldırım işgaline yönelik denetimlerini sürdüre Zabıta Ekipleri, önümüzdeki günlerde de bu çalışmalarına devam edecek.

FOTO GALERİ