Ümraniye’de İstanbul’un Fethi’nin 566. Yılı Kutlandı

Tarih : 29 Mayıs 2019
Ümraniye'de İstanbul'un Fethi'nin 566. Yılı KutlandıÜmraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İstanbul’un Fethi’nin 566. Yılı sebebiyle program düzenlendi.

Fethin 566. Yıl dönümünde Hz Muhammed (S.A.V)’in müjdesine nail olan Fatih Sultan Mehmet Han ve kahraman ordusu, Ümraniye’de düzenlenen bir programla anıldı. Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İstanbul konulu sinevizyon gösterimi, şiir okumaları ve protokol konuşmalarıyla devam etti.

Programdaki konuşmasında Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, İstanbul’un Fethi’nin önemine değinerek, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımı gösterisiyle sona erdi.