ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de İnsan Hakları Paneli Düzenlendi

Tarih : 13 Aralık 2019
Ümraniye'de İnsan Hakları Paneli DüzenlendiDünya İnsan Hakları Günü nedeniyle Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde insan hakları ihlalleri ile ilgili bir panel düzenlendi.

Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde insan hakları ihlalleri ile ilgili bir panel düzenlendi.

Dünyada savaşlar, sürgünler ve işgaller sebebiyle pek çok insan trajedisi yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. Yaşadığımız yüzyılda insanlar hâlâ dininden, etnik kökeninden dolayı ayrımcılığa maruz kalıyor. Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü Dünya İnsan Hakları Günü olması nedeniyle bir panel düzenledi. İHH Mütevelli Heyeti Üyesi Osman Atalay moderatörlüğünde gerçekleşen panele, Uluslararası Mülteci Hakları Derneği Başkanı Abdullah Resul Demir, İHH Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç ve Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal konuşmacı olarak katıldı.

Çok sayıda vatandaşın takip ettiği panelde, dünyada yaşanan ve işlenen insan hakları ihlalleriyle, insan haklarının günümüzdeki durumu ele alındı. Katılımcılar paneli ilgiyle takip etti.

FOTO GALERİ