ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Tarih : 12 Eylül 2022
ÜMRANİYE'DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı başladı. Başkan İsmet Yıldırım Arif Nihat Asya İlkokulu’nda düzenlenen törene katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretim başladı. Çalan zille birlikte milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle öğrenciler sabahın erken saatlerinde sınıflarındaki yerlerini aldı. Binlerce Ümraniyeli öğrenci de okula kavuşmanın heyecanını yaşadı.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle Atakent Mahallesi’nde yer alan Arif Nihat Asya İlkokulu’nda bir tören düzenlendi. İlköğretim Haftası programına Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’in yanı sıra; kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle veliler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi. Başkan İsmet Yıldırım eğitimin öneminden bahsederek, tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Başkan Yıldırım, Kaymakam Aydın ve beraberindekiler, okula bu yıl yeni başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Yıldırım, eğitim materyalleri hediye etti. Programda öğrenciler tarafından bir de mini konser verildi. 

FOTO GALERİ