ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’de “Gündem Sohbetleri” Başladı

Tarih : 09 Ekim 2019
Ümraniye'de “Gündem Sohbetleri” BaşladıÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Gündem Sohbetleri” programları, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde başladı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Gündem Sohbetleri” programları, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde başladı.

Kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, yeni sezonda ‘Gündem Sohbetleri-Hayatın İçinden’ programlarıyla alanında uzman olan isimleri, Ümraniyelilerle buluşturuyor. Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde başlayan ‘Gündem Sohbetleri’ programının ilk konuğu Tarihçi-Yazar Süleyman Faruk Göncüoğlu oldu. Göncüoğlu izleyicilere “İstanbul’un Künyeleri: Semtler” konulu bir konferans verdi. Çok sayıda izleyicinin katıldığı programda konuşan Tarihçi-Yazar Süleyman Faruk Göncüoğlu, izleyicilerle uzman olduğu alanla ilgili önemli paylaşımlarda bulundu. 

Gündem Sohbetleri-Hayatın İçinden programları her hafta Salı günleri saat 13:00’de Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.