ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE GENÇ OLMAK BİR BAŞKA

Tarih : 17 Ağustos 2021
 ÜMRANİYE'DE GENÇ OLMAK BİR BAŞKAÜmraniye Belediyesi’nden gençleri sevindiren bir proje daha! Bu yıl ilki düzenlenecek olan Gençlik Kampı sayesinde gençler, birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle Edirne Keşan’da doyasıya eğlenecek.

Başkan İsmet Yıldırım, göreve geldiği günden bu yana başta gençler olmak üzere her yaş grubunun daha sağlıklı yaşamaları, vakitlerini daha verimli geçirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için birçok proje ve etkinliğe imza attı. Bu düşünceyle çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi bu kez de, düzenleyeceği Gençlik Kampı ile gençleri mutlu edecek.

15-21 yaş aralığındaki erkeklerin katılacağı kampta; tırmanma duvarı, kampçılık, ip düğüm, okçuluk, atıcılık, balta atışı, yüksek ip parkur, canlı langırt, takım dinamiği oyunları, pentatlon parkuru, yüzme, futbol, voleybol ve basketbol gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle kaliteli zaman geçirip, doyasıya eğlenecek.

GENÇLER KAYIT İÇİN ACELE EDİN

Edirne Keşan’da 29-30-31 Ağustos tarihlerini kapsayan 3 günlük Gençlik Kampı kayıtları 25 Ağustos tarihinde sona erecek. Kayıt yaptırmak isteyen 15-21 yaş aralığındaki erkekler kayıt ve bilgi için 0216 420 41 92 ve 443 56 00 (dahili:1751) numaralı telefonları arayarak bilgi alabilirler.

FOTO GALERİ