ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE’DE, ERZURUM RÜZGÂRI ESTİ

Tarih : 06 Şubat 2023
ÜMRANİYE'DE, ERZURUM RÜZGÂRI ESTİÜmraniye’de “1’inci İspir Kuru Fasulye ve Kültür Festivali” düzenlendi. Festivalde, büyük kadayıf dolmaları, İspir yöresine ait kuru fasulye ve cağ kebap yapıldı. Yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı festival renkli görüntülere sahne oldu.

Ümraniye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “1’inci İspir Kuru Fasulye ve Kültür Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde vatandaşlara İspir yöresine ait bir ton kuru fasulye ikramı yapıldı. Yöresel halk oyunları ile başlayan festival renkli görüntülere sahne oldu. İspir yöresine ait kuru fasulye, cağ kebap ve kadayıf dolması vatandaşlara ikram edildi. Festivale, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yıldırım, kazan başına geçerek vatandaşlara kuru fasulye ikramında bulundu. Festivale, AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun katıldı, STK temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Ümraniye’de bizi izlemeye devam edin”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye’de her hafta bir festival oluyor. Bugünde kuru fasulye, Erzurum İspir fasulyesi var. Kardeşlerimiz ile birlikte başladık, burada bir etkinlik yapacağız. Fasulyeyi tanıtıyoruz, zaten kuru fasulye en büyük nimet. Herkese afiyet olsun diyorum. Ümraniye’de bizi izlemeye devam edin” dedi.

 

FOTO GALERİ