ÜMRANİYE’DE ASFALT ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

Tarih : 09 Şubat 2021
ÜMRANİYE'DE ASFALT ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi, “Benim Mahallem Projesi” kapsamında bu kez de Çakmak Mahallesi’nde önemli ulaşım arterlerinden biri olan Ağaoğlu Sokak’ta asfalt kaplama çalışması yaptı.

Ümraniye'de “Benim Mahallem Projesi” kapsamında çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, bu çerçevede Çakmak Mahallesi Ağaoğlu Sokak’ta gece gündüz demeden çalışmalarını devam ettirdi. Fen İşleri Müdürlüğü Üst Yapı Uygulama ve Kontrol Şefliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen hummalı asfalt kaplama çalışmaları neticesinde, sokak ayrı bir görünüm kazandı. Asfaltlama çalışmaları, belirlenen cadde ve sokaklarda önümüzdeki günlerde de ara vermeden devam edecek.