Ümraniye’de Altyapı Çalışmaları

Tarih : 22 Haziran 2020
Ümraniye'de Altyapı Çalışmaları Ümraniye Belediyesi, yol ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra altyapı çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Ümraniye’de 2020 yılının ilk altı ayında 2 bin 915 metre yağmur suyu kanalı imalatı yapıldı.

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Şefliği, Ümraniye’nin cadde ve sokaklarında ihtiyaç duyulan yerlerde ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda altyapı çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Ümraniye’de 2020 yılının ilk altı ayında 2 bin 915 metre yağmur suyu kanalı döşenirken, 245 adet yeni ızgara imalatı yapıldı. Bu sürede ayrıca 210 adet ızgara tamiratı gerçekleştirildi. Ümraniye’de 2020 yılının ikinci yarısında projelendirilen 5 bin 967 metre yağmur suyu kanalının yapılması hedefleniyor.