ÜMRANİYE’DE 30 AĞUSTOS RESMİ TÖRENİ YAPILDI

Tarih : 31 Ağustos 2021
ÜMRANİYE'DE 30 AĞUSTOS RESMİ TÖRENİ YAPILDI30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü münasebetiyle, Belediye bahçesindeki Atatürk anıtı önünde Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla resmî tören gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Ümraniye’de de kutlandı. Belediye bahçesinde düzenlenen törene, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; İstanbul Vali Yardımcısı Şevket Atlı, Garnizon Komutanlığı’nı temsilen 4. Kara Havacılık Alay Komutanı Kara Pilot Albay Mesut Solmaz, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Kaymakamlığı ve Garnizon Komutanlığı’nın çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunması ve tebriklerin kabulünün ardından sona erdi.