ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYEDE 30 AĞUSTOS FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tarih : 31 Ağustos 2022
ÜMRANİYEDE 30 AĞUSTOS FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİÜmraniye Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Alemdağ caddesinde binlerce kişinin katılımıyla Fener Alayı Yürüyüşü yapıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100’üncü yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Ümraniye de ise Alemdağ caddesinde düzenlenen fener alayı yürüyüşü yoğun bir katılımla coşku içerisinde gerçekleştirildi. Ellerde Türk bayrakları dillerde Zafer marşlarının olduğu yürüyüş büyük alkış aldı.

Alemdağ caddesinin girişinden başlayan yürüyüşe katılan Ümraniyeli gençler dev Türk bayrağını açarak, marşlar eşliğinde yürüyüş boyunca Ümraniye’yi adeta kırmızı - beyaza boyadılar. Öte yandan Zafer bayramı coşkusunu horon oynayarak yaşayan gençler, topluca Zafer şarkılarına eşlik ettiler. Zafer yürüyüşü esnasında vatandaşlar ile esnaf alkışlar ve marşlarla korteje eşlik ettiler. Ümraniye ilçe protokolünün de katıldığı Zafer bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan yürüyüş Santral Meydanı’nda son buldu.

 

FOTO GALERİ