Ümraniye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Şenlik Var

Tarih : 19 Nisan 2019
Ümraniye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Şenlik VarÜmraniye Belediyesi, her zaman olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da çocukları yine unutmadı ve çocuklar için 4 farklı kültür merkezinde tiyatro oyunları, sahne şovları hazırladı.

Ümraniye Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hazırladığı özel programlarla çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak. Çocuklar için Necip Fazıl Kültür Merkezi, Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi olmak üzere 4 farklı merkezde çocuklara yönelik tiyatro oyunları ve sahne şovları gerçekleştirilecek. Ayrıca çocuklara etkinlikler sırasında; kek, meyve suyu, pamuk şeker ve Osmanlı macunu da ikram edilecek.