ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE 'YAZFEST' FESTİVALİNDE HAKAN ALTUN RÜZGARI ESTİ

Tarih : 04 Eylül 2022
ÜMRANİYE 'YAZFEST' FESTİVALİNDE HAKAN ALTUN RÜZGARI ESTİÜmraniye Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen yazfest festivali 3. günü'nde sevilen sanaçtı Hakan Altun'u ağırladı. Ümraniye Millet Bahçesi'nde on binlerce izleyicinin katıldığı konserde vatandaşlar güzel dakikalar geçirdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Yazfest festivali 3. günü'nde Hakan Altun'u ağırladı. Ümraniye Millet Bahçesi'nde sahneye çıkan Hakan Altun söylediği şarkılarla izleyicilerine güzel bir gece yaşattı. Gecede plaket takdimi için kürsüye gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım sanatçıya performansından dolayı teşekkür ederek festivallerin devam edeceğini belirtti. 

Ümraniye Millet Bahçesi'nde muhteşem bir konsere imza atan Hakan Altun gecede sevilen şarkılarını seslendirirken binlerce izleyici de şarkılara eşlik etti. 

Sunuculuğunu radyonun sevilen sesi Hopdedik Ayhan'ın yaptığı Yazfest 2022'de ilk gün Ceza, ikinci gün Sertap Erener ve üçüncü gün Hakan Altun’un sahne almasıyla Yazfest konserleri devam ediyor. Bu akşam ise şarkıcı Buray’ın sahne almasıyla Yazfest sona erecek. 

Hakan Altun’un sevilen şarkılarını dinlemek için gelen Ahmet Karakaş ve Aylin Tozlu, "Çok güzel bir akşam çok güzel bir konser çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla geldik hepimiz çok memnunuz. Bu etkinliklerden dolayı Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

FOTO GALERİ