ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE MODERN TAKSİ DURAKLARINA KAVUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Tarih : 08 Nisan 2021
ÜMRANİYE MODERN TAKSİ DURAKLARINA KAVUŞMAYA DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi, taksicilerin hizmet kalitesini arttırmak ve vatandaşların daha modern ve işlevsel taksi duraklarından hizmet alması için ilçeye yeni taksi durakları yapmaya devam ediyor.

Anadolu yakasının en yoğun ilçelerinden biri olan Ümraniye’ye, belediye tarafından taksi durakları yapılmaya devam ediyor. Çünkü hem yasal prosedürlere uygun olmayan hem de baraka görünümlü taksi duraklarının revize edilmesinin zorunlu olması sebebiyle belediye harekete geçti ve ilçedeki durakları yenilemeye başladı.

Modern yapısıyla dikkat çeken taksi duraklarından; Site, Saray, Çakmak, Tatlısu ve Tantavi Mahallesi’nde çalışmalar bitti ve hizmet vermeye başladı. Atakent Mahallesi’ndeki taksi durağı ise bitmek üzere. Saray Mahallesi Hisar Taksi Durağı, Elmalıkent Taksi Durağı ve Şerifali Mahallesi’ndeki taksi durağının yapımı devam ederken; İstiklal, Çamlık, Fatih Sultan Mehmet ve Tatlısu Mahallelerinin duraklarının yapımı planlanıyor.

Taksi duraklarının yapılması ile hem taksicilerin hizmet kalitesi arttırılmış olacak hem de vatandaşların gözündeki çarpık yapıdaki durakların olumsuzlukları giderilmiş olacak.

FOTO GALERİ