ÜMRANİYE MİLLET BAHÇESİ YAZ'A HAZIRLANIYOR

Tarih : 18 Mayıs 2021
ÜMRANİYE MİLLET BAHÇESİ YAZ'A HAZIRLANIYORÜmraniyelilerin aileleriyle birlikte hoşça zaman geçireceği doğa dostu Ümraniye Millet Bahçesi, yazın yaklaşmasıyla birlikte ilçe sakinlerinin yine uğrak yeri olacak.

Eşsiz peyzaj düzenlemesi, spor alanları, çocuk parkları ve doğal güzelliği ile ilgi gören Ümraniye Millet Bahçesi, Covid-19 sebebiyle günlerdir evlerine kapanan vatandaşların yine ilk tercih edeceği alanlardan biri olacak.

Tavus kuşu, tavşan ve papağan gibi hayvanlar da Ümraniye Millet Bahçesi’nin daimi sakinleri olacağı için, çocuklara hayvan sevgisi aşılanmış olacak. Ayrıca Ümraniyeliler, gözetleme kulesinden ilçenin güzelliğini panoramik olarak da izleyebilecek. Yapımında son aşamaya gelinen Adrenalin Parkı'nda da çocuklar doyasıya eğlenecek. Gürültü bariyeri sayesinde misafirlere doğa ile iç içe olmanın keyfini yaşatacak olan Millet Bahçesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından baştan aşağı dezenfekte edilerek yaza hazır hale getiriliyor.