Ümraniye Meslek Edindirme Kursu Sergi Açılışları Devam Ediyor

Tarih : 19 Haziran 2019
Ümraniye Meslek Edindirme Kursu Sergi Açılışları Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen, Soyak Palmiye Evleri Meslek Edindirme Kursu’nun sergi açılışı gerçekleşti.

Soyak Palmiye Evleri Meslek Edindirme Kursu Yılsonu Sergisi programında, resim, çini, rölyef eğitimi alan kursiyerlerin el emeği çalışmaları sergilendi. Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir’in yanı sıra; Ümraniye Halk Eğitim Merkezi yöneticileri, Soyak Palmiye Evleri yöneticileri ve kursiyerler katıldı. Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından misafirler yılsonu sergisini gezdiler.