ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Şam Konuşuldu

Tarih : 21 Kasım 2019
Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi'nde Şam KonuşulduÜmraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Diyar-ı Memalik-i Osmaniye’den adlı programda Şam konuşuldu.

Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Diyar-ı Memalik-i Osmaniye’den adlı programda Şam konuşuldu.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programlar ilgiyle takip ediyor. Ekim ayında başlayan yeni kültür-sanat döneminde birbirinden değerli onlarca değerli isim ve sanatsal etkinlik Ümraniyelilerle buluştu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da zengin bir kültür-sanat ajandası hazırlayan Ümraniye Belediyesi, dikkat çeken programlarla sanatseverlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Ümraniye kültür ve Sanat Merkezi’nde Diyar-ı Memalik-i Osmaniye’den adlı bir konferans düzenlendi. Osmanlı şehirlerinin anlatıldığı programların bu ayki konusu, İslam medeniyetinin kuzey kapısı olarak adlandırılan Şam şehriydi.

Şam Alimler Birliği Başkanı Şeyh Usame Er-Rıfai, Ümraniyelilere Şam’la ilgili bir konferans verdi. Osmanlı’nın izlerinin sürüldüğü programın moderatörlüğünü Hasan Yıldırım Ağanoğlu yaptı. Konferans, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

FOTO GALERİ