ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ YENİLENİYOR

Tarih : 09 Şubat 2021
ÜMRANİYE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ YENİLENİYORBirçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, tüm nitelikleri ile daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor.

Birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, tüm nitelikleri ile daha da iyileştirilmiş şekilde hizmet vermek için bakımdan geçiriliyor.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldığından bugüne kadar birçok önemli kültürel ve sanatsal etkinliğin adresi oldu. Yıllardır Ümraniyeli sanatseverlere hizmet veren Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi tepeden tırnağa yenilenmek üzere bakımdan geçiriliyor. Tüm fonksiyonlarıyla yenilenecek olan Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, yakın zamanda yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayacak.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nin tadilatı sona erdiğinde, modern ve işlevsel haliyle İstanbul’un önemli kültürel ve sanatsal mekânlarından biri olarak sanat ve cemiyet yaşamına hizmet vererek, unutulmaz etkinliklere ev sahipliği yapacak.

FOTO GALERİ