ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE KIRMIZI ÇİZGİSİNİ ÇEKTİ

Tarih : 31 Mart 2021
ÜMRANİYE KIRMIZI ÇİZGİSİNİ ÇEKTİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İçişleri Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" uygulamasının etkinliğine katıldı.

Yaya önceliği konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak ve yaya önceliğinin önemini vurgulamak için İçişleri Bakanlığı tarafından "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" uygulaması gerçekleştirildi. Bu kapsamda Ümraniye'de şerit boyama etkinliği düzenlendi. Programa Başkan İsmet Yıldırım'ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Yıldırım etkinlikte yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı'mız trafik kazalarının ve kazalardan kaynaklı kayıpların önüne geçebilmek için önemli çalışmaların altına imza atıyor. Bakanlığımızın çabalarıyla, yaya önceliği hususunda önemli mesafeler kaydettik. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz etkinliğin de, vatandaşlarımız nezdinde büyük bir farkındalık oluşturacağına inanıyorum" dedi.
Başkan İsmet Yıldırım ve Kaymakam Cengiz Ünsal, etkinlikte yaya geçidindeki çizgileri kırmızıya boyadı. Farkındalık çalışması vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördü.

FOTO GALERİ