ÜMRANİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tarih : 17 Ağustos 2021
ÜMRANİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu için yola çıkan Ümraniye Belediyesi ekipleri, yardım araçları ve çeşitli iş makineleriyle o bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Batı Karadeniz’deki sel felaketinin yaraları sarılmaya başlandı. Ümraniye Belediyesi ekipleri de, bir taraftan arama kurtarma çalışmalarına destek olurken, bir taraftan da sel nedeniyle molozların kapattığı yolları temizliyor.

AFAD ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler; sel felaketinin en yoğun yaşandığı Bozkurt’ta 1 adet 4×4 arazi aracı, 1 adet kamyon, 7 adet bobcat (mini iş makinası) ile selin yollara sürüklediği çamurun temizlenmesi ve kapanan yolların açılması için yoğun çaba sarf ediyor.

Ayrıca ekipler, günlerdir ikram aracıyla her sabah çay, kahve ve su ikramında bulunuyor. Bu sabahta Kastamonu Abana’da vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan Ümraniye Belediyesi ekipleri, vatandaşların bir nebze de olsa içini ısıtarak, destek oluyor.