ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Drift Festivali Nefes Kesti

Tarih : 08 Eylül 2019
Ümraniye Drift Festivali Nefes Kesti  Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ümraniye Drift Festivali’ne İstanbul’un dört bir yanından otomobil tutkunları akın etti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; Hekimbaşı Spor Tesisleri’nde gerçekleşen Ümraniye Drift Festivali’nde Abbas Çimen’in aracına binerek drift heyecanına ortak oldu. 5000’i aşkın izleyicinin katıldığı drift festivalinde drift pilotları izleyenlere adeta görsel şölen yaşattı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ümraniye Drift Festivali’ne İstanbul’un dört bir yanından otomobil tutkunları akın etti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; Hekimbaşı Spor Tesisleri’nde gerçekleşen Ümraniye Drift Festivali’nde Abbas Çimen’in aracına binerek drift heyecanına ortak oldu. 5000'i aşkın izleyicinin katıldığı drift festivalinde drift pilotları izleyenlere adeta görsel şölen yaşattı.

Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Tesisleri'nde gerçekleşen Ümraniye Drift Festivali'nde heyecan fırtınası yaşandı. Başkan İsmet Yıldırım’ında katıldığı etkinlikte otomobiller drift atarak lastik yaktı. Trafiğe kapalı alanda düzenlenen festivale katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Abbas Çimen'e ait araca binerek usta sürücü ile birlikte drift heyecanına imza attı. Başkan İsmet Yıldırım; spora ve sporcuya her daim destek olduğunu söyledi ve drift gibi sporların trafiğe kapalı alanlarda, güvenlik tedbirleri alınarak yapılması gerektiğine vurgu yaptı.  

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "İstanbul'da bir ilki Ümraniye Belediyesi olarak, bu kapalı alanda drift sporunun nasıl trafik kurallarına uygun yapıldığını göstermek için böyle bir festival düzenledik. Drift sporunu yapmayı ve izlemeyi seven binlerce insan var. Can güvenliği ve emniyet trafikte çok önemli. Her gün 22 kişinin öldüğü trafikte gereken eğitimi almak lazım. Bu tür tehlikeli sporlar kesinlikle caddelerde, sokaklarda değil trafiğe kapalı alanlarda yapılmalı. Bu bir spor. Burada bir adrenalin meselesi var. Yüksek adrenalinle bu spor dünyada her yerde yapılıyor. Bu ihtiyacı gidermek için, mutlaka böyle düzenli bir alanda bunu yapmak lazım. Kullanımcı gençlere buralarda ileriye dönük daha düzenli yatırımlarla bu sporun burada yapılmasını temin etmek lazım. Bu tür sporlar belli mekanlarda yapılır. Onun için de Ümraniye Belediyesi olarak bir ilki burada göstermek istedik" dedi.  

Konuşmaların ardından drift pilotları araçlarıyla hünerlerini sergiledi. Drift pilotlarının şovu 5000’i aşkın izleyiciye adrenalin dolu anlar yaşattı.

 

FOTO GALERİ