ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NİN SPORDAKİ BAŞARILARI DEVAM EDİYOR

Tarih : 12 Şubat 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NİN SPORDAKİ BAŞARILARI DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’nın beş sporcusu, Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda dereceye girerek üç madalya kazandı.

Ümraniye’nin spordaki başarıları artarak devam ediyor.  Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı sporcularından Emine Çakmak, Melis Sarıtaç ve Zozan Akar katıldıkları Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazandı.

55 kg’da mücadele eden Emine Çakmak ve 76 kg’da mücadele eden Melis Sarıtaç gümüş madalyanın, 53 kg’da mücadele eden Zozan Akar ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Dereceye giren Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları, Büyükler Milli Takım Kampı’na katılmaya hak kazandı.