ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NİN ENGELLİLERE YÖNELİK HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 17 Mart 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NİN ENGELLİLERE YÖNELİK HİZMETLERİ DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi’ne bağlı olan Gülden Soyak Engelliler Merkezi’ndeki çalışmalar devam ediyor. Ümraniyeli engellilere yüz yüze ve online olarak hizmet veriliyor.

Ümraniye Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmaları devam ediyor. Gülden Soyak Engelliler Merkezi’nde kayıtlı olan engelli vatandaşlara Yüz yüze ve online olarak hizmet veriliyor. Kur’an-ı Kerim eğitimleri ve bireysel terapi seansları online olarak gerçekleştirilirken, spor dersleri ise Gülden Soyak Engelliler Merkezi’nde birebir yapılıyor. Ayrıca Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, engellileri doğum günlerinde de yalnız bırakmayarak onlara sürpriz kutlamalar düzenliyor. Engelli vatandaşlara haftanın her günü verilen ulaşım hizmeti de devam ediyor.