Ümraniye Belediyesi’nin Çevre Bilinci Eğitimleri Başladı

Tarih : 26 Eylül 2019
Ümraniye Belediyesi'nin Çevre Bilinci Eğitimleri BaşladıÜmraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından okullarda uygulamaya geçirilen çevre bilinci eğitimleri başladı. Geçtiğimiz yıllarda da yapılan eğitimler, okulların başlaması ile birlikte tekrar start verdi.

Ümraniye Belediyesi’nin gençlerde ve çocuklarda çevre bilincinin gelişmesi için uygulamaya koyduğu çevre bilinci eğitimleri okulların açılması ile birlikte tekrar başladı. İlki Mebruke Salih Koçak Ortaokulu’nda yapılan eğitim programında, Çevre Uzmanı Çiğdem Zirekoğlu, eğitime katılan çocuklara geri dönüşüm, israf ve sıfır atık konuları ile ilgili bilgi verdi. Çocukların büyük ilgi gösterdiği eğitim programı, tüm eğitim öğretim yılı boyunca farklı okullarda devam edecek.