ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NİN BAHÇESİ YENİ BİR ÇEHREYE KAVUŞUYOR

Tarih : 07 Mayıs 2021
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NİN BAHÇESİ YENİ BİR ÇEHREYE KAVUŞUYORÜmraniye Belediye bahçesi yapılan yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor. Özellikle interaktif oyun modülü ile çocuklar aileleriyle birlikte doyası eğlenecek.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki otopark sıkıntısını önemli ölçüde azaltmak için belediye bahçesine 330 araç kapasiteli 3 kattan oluşan Zemin Altı Katlı Otopark yapımına başlamıştı. Çalışmaların bitmek üzere olduğu otoparkın üzerine yemyeşil bir alan düzenlemesi yapılıyor. Toplam inşaat alanı 31.000 metrekare olan meydanın yaklaşık 8.000 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Farklı ağaç türlerinin yer aldığı yeni meydan sayesinde Ümraniyeliler rahat bir nefes alacak.
Bahçede bulunan interaktif oyun modülü ve gemi temalı oyun grubuyla çocuklar doyasıya eğlenirken, aileler de ahşap şezlonglarda dinlenecek ve kuru havuzu izleyip stres atabilecek. Ayrıca bahçedeki çok amaçlı saha ve yürüyüş yolundan da sporseverler faydalanabilecek.
Ümraniye Belediye bahçesi yapılan tüm bu çalışmaların sonunda daha kullanışlı ve modern bir hale dönüşecek.