ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NE İKİ MADALYA

Tarih : 22 Mayıs 2023
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NE İKİ MADALYA Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Sema Nur Yüksel önemli bir başarıya imza atarak Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda 32 Kg’da Türkiye Şampiyonu oldu. Efeberk Bayraktar da yine aynı müsabakalarda 46 Kg’da üçüncülük elde etti.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Sema Nur Yüksel önemli bir başarıya imza atarak Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda 32 Kg’da Türkiye Şampiyonu oldu. Efeberk Bayraktar da yine aynı müsabakalarda 46 Kg’da üçüncülük elde etti. Başkan İsmet Yıldırım Ümraniye Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlara dikkat çekerek, “Her türlü desteği verdiğimiz sporcularımızı, göğsümüzü kabartan başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük zaferlere imza atacaklar” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım göreve geldiği 2019’dan bu yana ilçede gençlik ve spora yönelik önemli projeler hayata geçirdi. Çok amaçlı spor sahalarından yarı olimpik yüzme havuzlarına kadar Ümraniye’ye birçok tesis kazandıran Başkan Yıldırım, belediye bünyesinde bulunan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne büyük destek verdi. Kulüp sporcuları sağlanan katkılarla bugüne kadar farklı dallarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok önemli başarı elde etti.

İki derece birden

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü son olarak, 18-20 Mayıs tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen ve 1.051 sporcunun katıldığı Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda iki önemli başarı kaydetti. Kulüp sporcularından Sema Nur Yüksel 32 Kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Yine kulüp sporcularından olan Efeberk Bayraktar da yarışmanın 46 Kg kategorisinde Türkiye 3.lüğü elde etti.

Yüksel ve Bayraktar, 26-28 Mayıs tarihlerinde Karadağ’da düzenlenecek olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil ederek, şampiyonluk için ter dökecek.

“Ümraniye’yi önemli bir spor kenti yapmaya kararlıyız”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ümraniye Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük katkı sağlayan belediyelerin başında yer alıyoruz. Sporcularımıza gerek tesis noktasında, gerekse malzeme noktasında her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu yatırımların meyvelerini sporcularımızın başarılarıyla topluyoruz. Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’müz ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarının altına imza atıyor. Kulübümüz sporcularından Sema Nur Yüksel ve Efeberk Bayraktar aldığı derecelerle bizlere büyük gurur yaşattı. Temennim Karadağ’da düzenlenecek olan müsabakalarda da al bayrağımızı göndere çektirmeleri yönünde. Başta Yüksel ve Bayraktar olmak üzere her türlü desteği verdiğimiz sporcularımızı, göğsümüzü kabartan başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük zaferlere imza atacaklar. Ümraniye’yi önemli bir spor kenti yapmaya kararlıyız. Bu noktada elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz” dedi.    

FOTO GALERİ