ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi’ne Altın Karınca Ödülü

Tarih : 18 Kasım 2020
Ümraniye Belediyesi'ne Altın Karınca ÖdülüÜmraniye Belediyesi, gerçekleştirdiği Bebek Bakım ve Emzirme Kabini projesi ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Ödülleri’nde, ‘Sosyal Hizmetler’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ümraniye Belediyesi, gerçekleştirdiği Bebek Bakım ve Emzirme Kabini projesi ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Ödülleri’nde, ‘Sosyal Hizmetler’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Altın Karınca Ödülleri 2020 kapsamında 381 proje başvurusu değerlendirmeye alınırken, jüri 10 farklı kategoride değerlendirme yaptı. Ümraniye Belediyesi ise en fazla başvurunun olduğu ‘Sosyal Hizmetler’ kategorisinde, ‘Bebek Bakım ve Emzirme Kabini’ projesi ile ödüle layık görüldü.

Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşen ödül töreninde, Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a ödülü takdim etti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye’yi İstanbul’un yaşam merkezi yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Altın Karınca Ödülleri, Marmara Belediyeler Birliği(MBB) tarafından yetkin yerel yönetimler ve yaşam kalitesi yüksek sürdürülebilir kentler oluşturma çabalarına katkıda bulunmak üzere iyi uygulama örneklerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla düzenleniyor. Marmara Belediyeler Birliği üye belediyelerinin  ve  iştirak şirketlerinin başvuruda bulunabildiği Altın Karınca’da, belediyelerin projeleri yönetişim ve katılımcılık,  kentsel planlama ve altyapı,  çevre ve atık yönetimi,  mimari ve kentsel tasarım,  kültür ve sanat,  sosyal hizmetler,  yerel kalkınma,  ulaşım ve hareketlilik,  akıllı şehir uygulamaları ve afet yönetimi olmak üzere 10 kategoride ödüllendirildi.

 

FOTO GALERİ