ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Eğitim Desteği

Tarih : 01 Haziran 2020
Ümraniye Belediyesi'nden Üniversite Adaylarına Eğitim DesteğiÜmraniye Belediyesi’nin üniversite adayı gençlere yönelik gerçekleştirdiği eğitim desteği sürüyor. Öğrenciler için hazırlanan derslerin görüntüleri ise belediyenin Youtube kanalından yayınlanıyor.

Ümraniye Belediyesi’nin üniversite adayı gençlere yönelik gerçekleştirdiği eğitim desteği sürüyor. Öğrenciler için hazırlanan derslerin görüntüleri ise belediyenin Youtube kanalından yayınlanıyor.

Ümraniye Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında daha önce ara verilen üniversite hazırlık kurslarının devam ettirilmesi için önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Ümraniye Belediyesi’nde görev yapan uzman öğretmenler, üniversite adayı öğrenciler için kamera karşısına geçti. Şuana kadar Türkçe, matematik, tarih, coğrafya, kimya, fizik, biyoloji ve rehberlik dersleri ile ilgili çok sayıda ders, görüntülü olarak online ortama aktarıldı. Çekimi yapılan dersler belediyenin Youtube kanalında yayınlanırken, bir taraftan da derslerin çekimleri devam ediyor.

FOTO GALERİ