ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi’nden Kamerun/ Maroua’ya Anlamlı Destek

Tarih : 29 Nisan 2019
Ümraniye Belediyesi'nden Kamerun/ Maroua'ya Anlamlı DestekÜmraniye Müftülüğü tarafından Cami Gençlik Merkezi, Aile Dini Rehberlik Bürosu ve Kardeş Şehir Maroua yararına Hanımeli Çarşısı’nda düzenlenen hayır çarşısının açılış törenine Başkan İsmet Yıldırım da katıldı.

Ümraniye Müftülüğü tarafından Cami Gençlik Merkezi, Aile Dini Rehberlik Bürosu ve Kardeş Şehir Maroua yararına Hanımeli Çarşısı’nda düzenlenen hayır çarşısının açılış törenine Başkan İsmet Yıldırım da katıldı.

Ümraniye Belediyesi’nin, maddi durumu iyi olmayan, eşinden ayrılmış ya da eşi vefat etmiş kadınlara ücretsiz olarak tahsis edilen ve birbirinden renkli 14 dükkânın bulunduğu Hanımeli Çarşısı, bugün anlamlı bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ümraniye Müftülüğü tarafından Cami Gençlik Merkezi, Aile Dini Rehberlik Bürosu ve Kardeş Şehir Kamerun/Maroua yararına hayır kermesi kuruldu. Kermesin açılış törenine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir katıldı. Program Cami İmam Hatibi ve Kur’an Kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve gösterileri ile başladı.

Programda bir konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım, “Son 17 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde dünyanın neresinde bir ihtiyaç sahibi varsa ona ulaşmaya başladık. Bu açılan kermes vesilesiyle de Afrika’daki Kamerun’lu kardeşlerimize bir kuyu bağışlamak adına böyle bir kermes düzenledik. İnşallah amacımıza ulaşırız. Bu vesileyle bizleri bir araya getiren başta ilçe müftümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah gönüllere gireriz. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

Konuşmaların ardından Hayır Kermesi’nin açılış kurdelesi kesildi ve tüm protokol kurulan stantları gezdi.

FOTO GALERİ